Logo
Print this page

Футбол скликає друзів у Чорнобаївському палаці спорту

  Минулої суботи , 25 лютого в Чорнобаї в Палаці спорту відбувся турнір «Футбол скликає друзів» на кубок  почесного голови асоціації «Незалежного об’єднання  сільгосппідприємств Чорнобаївського району» Петра Душейка. Взяти участь в турнірі з міні-футболу з’їхалися  сім  команд, а на відкриття прибули почесні гості - голова Чорнобаївської  райдержадміністрації  Сергій Джоболда , селищний голова Алла Мірошніченко, олімпійський чемпіон  Андрій Хіміч, голова районної федерації футболу Юрій Батурін, благочинний Чорнобаївського округу  протоієрей Іоан, депутати районної ради, які вітали учасників та бажали їм перемоги. Право першого символічного удару по м’ячу було надано Петру  Григоровичу. Турнір цей традиційний і в останню  суботу лютого відбувся  вже вшістнадцяте.
  Гра проходила динамічно, захоплююче, при підтримці вболівальників на трибунах. Інтрига ,хто стане переможцем,  зберігалася аж до кінця гри, бо місцева команда  з Великих Канівець і команда з Черкас «Рувер» були майже рівні за силою, в основний час зіграли з нічийним рахунком 2:2, тому переможця визначив післяматчевий пенальті. В ньому з рахунком 4:1 перевага була на боці футболістів з Великих Канівців, яким і дістався кубок. Черкащани посіли друге місце. А за третє змагалися команда Білоусівки  Драбівського району, яка з перевагою в один забитий гол вирвала її в команди «Профіспорт» із Золотоноші,котра опинилася на четвертому місці. На п’ятому місці  команда  «Сладосвіт»  із Чорнобая, на шостому - «Засулля» з Лубнів  Полтавської області, на сьомому—команда села Лукашівки Чорнобаївського району. Переможці, призери й учасники турніру були  відзначені медалями, грамотами й грошовими преміями.
  Назва турніру «Футбол скликає друзів» цілком відповідає суті  інтенсивних  спортивних подій в палаці спорту. Перед цим турніром  ще відбулися турніри імені Івана Дошкаря, воїнів-афганців, Григорія Злидаря, шахіста Анатолія Ідова, водні змагання  на призи Андрія Хіміча та інших  шанованих людей цього краю. Палац спорту ні дня не пустує й не перепочиває. За ним відчувається дбайлива хазяйновита рука - вставлено нові вікна й двері, відремонтовано приміщення, а на стіні - електронне табло.
Валентина Андрійченко

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.