Logo
Print this page

Зірковий час «Профіспорту»

Для команди «Профіспорт» таким зірковим часом є березень. Торішнього березня ця команда стала срібним призером Черкащини у змаганнях серед футболістів  40+. А в березні 2018-го вони здобули золото та кубок  Черкаської області з футзалу.
Спортивний клуб «Профіспорт» розпочав свою історію у 2008 році з ініціативи трьох засновників Сергія Савенка, Олександра Трояна, Юрія Мазура. За 10 років команда виросла й добилася значних успіхів. «Профіспорт»  представляє місто у змаганнях  з футзалу  серед футболістів 35+, 40+, 45+, у чемпіонаті Чорнобаївщини. Відважилися боротися за кубок області. У грудні стартували у чорнобаївській зоні серед 4-х команд. Стали другими і вибороли перепустку  для подальшої участі. У поєдинку з черкаською «Аркою»  отримали переконливу перемогу – 7:1. Тим більше, що ці змагання проходили без легіонерів - тільки силами тих гравців, хто народився на Золотоніщині чи нині тут проживає.
Золоті чемпіони області - це команда «Профіспорт» поіменно: Олександр Манжела, Ігор Андрієнко, Ярослав Говоруха, Сергій Савенко, Олег Головко, Валерій Шевченко, Микола Пащенко, Юрій Мазур, Юрій Омельяненко, Віталій Ластівка, Ігор Комар, Віталій Бойко, Всеволод Головко, Олександр Троян, Денис Бреус, Віталій Зоря. В середині березня на півфіналі Черкащини  «Профіспорт» виступав у категорії 35+.Команда обіграла шполянського  «Ветерана» з рахунком 3:1 і вийшла у фінал.За головний приз боролися з досвідченим спортклубом «Черкаси», у якого вирвали перемогу 3:2. На рахунок свого спортклубу «Профіспорт» золотоніські футболісти  Євген Зоря, Юрій Мазур, Ярослав Говоруха, Ігор Комар, Віталій Ластівка, Олександр Троян, Сергій Савенко записали ще одну перемогу.
Хоч дорога до перемоги у «Профіспорту» не встелена лаврами. Доводиться їздити на тренування аж у піщанський спорткомплекс, бо шкільні спортзали міста не підходять за стандартами, а штучне покриття на стадіоні не відповідає вимогам.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.