Оновлений 08:38:33 30.04.2019

У Зорівці відкрили спортивний сезон

 Вже другий рік підряд у Зорівці відзначають відкриття спортивного сезону.До цього готувалися мешканці кількох сіл, що сподіваються ввійти до однієї територіальної громади.Навіть затяжні дощі не змогли стати на перешкоді.
 Дорослі брали участь у спортивних змаганнях з футболу, шашок, армрестлінгу, перетягування канату. Серед любителів футболу перше місце посіла команда місцевих школярів. Друге - команда МТФ№2,а третє - гості із сусідньої Мехедівки. У шахах перше місце здобула Ольга Максюра, друге - Василь Курятник, третє - Борис Розсоха. Серед перетягувачів канату перше місце завоювала команда Мехедівки. Зорівські жінки виявили бажання й собі позмагатися з мехедівськими і здобули перемогу. У армспорті в категорії понад 90 кг призерами стали Андрій Даник, Сергій Пасенко, Олександр Демчинський, посівши відповідно перше, друге і третє місця. У категорії до 90 кг першим був Юрій Косаренко, другим - Сергій Музика, третім - Юрій Аршакян. В категорії до 70 кг перше місце зайняв Вячеслав Жердецький, друге - Сергій Лисенко, третє - Богдан Блишня.Всі переможці були нагороджені грошовими призами.
 На спортивному святі було також підсумовано роботу депутатів, які на своєму окрузі мали зібрати побільше людей і провести генеральне прибирання вулиць. Роботи було зроблено дуже багато: побілено дерева і стовпи, вивезено зруйновані будівлі, сміття, встановлено дитячі майданчики. Перше місце вирішили не присуджувати, друге зайняв округ Григорія Литовченка, третє розділили між собою  Сергій Рудь та Людмила Верещака. Їх нагородили грошовими преміями, котрі використають на благо округів.
 Учасників свята частували смачною кашею і шашликами. Спонсорували це спортивне свято директор місцевого сільгосптовариства «Нива» Василь Лисенко і сільський голова Юрій Гунько.

Last modified onЧетвер, 26 травня 2016 17:21
Login to post comments

-1°C

Золотоноша

Mostly Cloudy

Humidity: 87%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019 0°C -7°C
  • 05 Jan 2019 -1°C -7°C