Оновлений 08:38:33 30.04.2019

АТОвці започаткували змагання з міні-футболу

До Дня Захисника Батьківщини громадська організація «Золотоніська спілка учасників АТО і волонтерів», яку очолює Леся Шкурко,  започаткувала турнір  з міні-футболу в пам’ять загиблих побратимів ,які віддали своє життя за цілісність Вітчизни. Це починання підтримали і місцева влада, і спонсори.
У турнірі взяли участь 4 команди -3 ветеранських і одна — з числа учасників АТО:»Ветеран-59» м.Золотоноша)», Ураган» (Скориківка), «Вулик»(військовослужбовці військової частини), «Гільза»(АТОвці). Команда колишніх бійців у складі капітана Олександра Капленкова, його брата Ігоря Капленкова, Владислава Шолудька, Дмитра Проки, Максима Каптановського, Акіма Альманова, Олександра Атріхалова об’єдналася в колектив і грала мужньо та самовіддано, бо не звикли здаватися. Перший гол в турнірі провів Олександр Атріхалов з подачі Акіма Альманова.Їхніми вболівальниками були Олександр Пшеничний, Олександр Тітов, Ігор Козик, Сергій Шабалкін.Змагання проходили по коловій системі.
Команди «Вулик» та «Ветеран-59» набрали однакову кількість очок, тому  переможця визначали за кількістю забитих—пропущених м’ячів. Колишні військовослужбовці військової частини  отримали перехідний кубок. Було вирішено  кубок і паспорт турніру зберігати в офісі спілки. Учасники АТО вирішили  проводити постійні тренування з футболу, щоб такий турнір перетворити на традиційний.

Login to post comments

-1°C

Золотоноша

Mostly Cloudy

Humidity: 87%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019 0°C -7°C
  • 05 Jan 2019 -1°C -7°C