Оновлений 08:38:33 30.04.2019

Олександр Сударик з Хрестителевого гідно представив Україну в Афінах

Нещодавно в столиці Греції місті Афінах відбувся відкритий чемпіонат Європи  серед чоловіків, жінок, юніорів, ветеранів та спортсменів з обмеженими можливостями , що проходив за версією Міжнародної федерації гирьового спорту.
На чемпіонаті кращими стали спортсмени з України, зайнявши перше місце. На другому - гирьовики з Греції, на третьому - команда Казахстану. В естафеті  перше місце виборола команда з України. Друге - спортсмени з Білорусі, третє - команда з Греції. Цей чемпіонат був підготовчим етапом до чемпіонату світу, який відбудеться 1-6 листопада в австралійському місті Мельнбурн.
  На цих змаганнях гідно представляв свою країну, область, Чорнобаївський район і своє село Хрестителеве його уродженець, борець Олександр Сударик, який вшістнадцятий раз став чемпіоном Європи. 59-річний ветеран  у своїй ваговій категорії виборов три золоті медалі  та покращив свій попередній  світовий рекорд у поштовху гирі довгим циклом. У його активі на цих змаганнях - ще одна золота медаль, яку він отримав  за перемогу серед усіх учасників, як ветеранів, так і молодих. Він восени поїде представляти Україну в Австралію, до Мельбурна.

Login to post comments

-1°C

Золотоноша

Mostly Cloudy

Humidity: 87%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019 0°C -7°C
  • 05 Jan 2019 -1°C -7°C